Persbericht: Bedrijfsovername Mobility Centre Holland (MCH) vestiging Groningen door INQAR Dallinga

INQAR Dallinga Autoverhuur breidt haar dienstenpakket uit. Door overname MCH Groningen, nu ook trucks te huur!

INQAR Dallinga autoverhuur heeft met ingang van 1 mei 2020 de activiteiten van branchegenoot Mobility Centre Holland, vestiging Groningen, overgenomen. MCH is een zeer snel groeiende speler in de verhuurbranche voor goederentransport. Het bedrijf verhuurt en leaset alles op gebied van bestelwagens en trucks. Met een breed aanbod jonge (reclamevrije), voertuigen hebben ze altijd de juiste auto beschikbaar. Met de overname willen beide bedrijven hun krachten bundelen om de positie in de branche verder uit te bouwen.

Over INQAR Dallinga Autoverhuur
INQAR Autoverhuur is een professionele mobiliteitsleverancier met een groot landelijk dekkend netwerk. INQAR Dallinga levert, met drie vestigingen en een verhuurvloot van bijna 300 voertuigen al meer dan 40 jaar de beste kwaliteit en service op het gebied van autoverhuur in de provincie Groningen. Op gebied van tijdelijke auto’s, bedrijfswagens, personenbussen, pick-ups en verhuiswagens is INQAR Dallinga dé partner voor allen van particulier, bedrijf tot industrie! 

Door de overname van Mobility Centre Holland, in Groningen, wordt het fundament onder het verhuurbedrijf verder verstevigd. Door samen de krachten te bundelen kan INQAR Dallinga nu de gehele lijn aan voertuigen aanbieden; van een compacte stadsauto tot aan een specialistische  vrachtwagen.” Aldus algemeen directeur Peter Dallinga.

Ook laadklep-wagens, Pick-up’s, en BE-combinaties behoren tot deze uitbreiding. Met haar drie vestigingen in Groningen, Delfzijl en Veendam vormt INQAR Dallinga een van de grootste autoverhuurders van de provincie Groningen.

Voor meer informatie neem contact op met Clark Ates via 06 – 5354 7315 of per mail op clark.ates@inqar-dallinga.nl

INQAR Dallinga autoverhuur & Shortlease
Bornholmstraat 72 – 74
9723 AZ Groningen

Tel: 050 – 820 02 28
groningen@inqar-dallinga.nl