Een ongeluk! Wat nu?

Het kan u zomaar gebeuren, uw auto raakt betrokken bij een aanrijding. Vanwege de veiligheid van uzelf en andere weggebruikers is het in veel gevallen verstandig om de auto te laten bergen en/of te transporteren. U kunt dat regelen via autoberging Dallinga BV.

Wat moet u doen?

Het enige dat u hoeft te doen is ons bellen. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week op telefoonnummer 0596-630640. U geeft aan ons enkele gegevens van uw verzekeringsmaatschappij door (te vinden op uw groene kaart) en alles wordt geregeld.

Geen gevolgen no-claimkorting

De bergingsservice gaat niet ten koste van de opgebouwde no-claimkorting die men heeft, noch is de schuldvraag van belang. Wanneer een automobilist is gestrand, als gevolg van een aanrijding, worden er geen directe kosten in rekening gebracht voor het bergen en/of vervoeren van het voertuig. In de meeste gevallen is ook het vervoer van eventuele inzittenden gedekt door de verzekering. Mocht het noodzakelijk zijn, dan wordt u zelfs door een taxi naar uw huisadres gebracht.

En de afhandeling?

U hoeft zelf helemaal niets te regelen. Wij handelen het voor u af met de verzekeringsmaatschappij, zonder financiële verassingen achteraf. Vrijwel iedere automobilist is in deze gevallen verzekerd voor het inschakelen van een bergings- of transportbedrijf.