Volg hier al het nieuws rondom Dallinga en Covid-19

Dallinga Mobiliteitsbedrijven en Corona

Alle vestigingen van INQAR Dallinga en Autobedrijf Dallinga blijven gewoon geopend. Wij zijn u van dienst zoals u van ons gewend bent. Echter, om u en ons te beschermen tegen het Coronavirus hanteren wij een aantal voorzorgsmaatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Zo kunt u tijdelijk niet wachten op onderhoud of reparatie en is onze werkplaats niet toegankelijk. Wij schudden geen hand met u en we dragen zorg voor extra hygiëne in onze werkplaats, receptie en verhuurafdeling. Ook voor de verkoop en lease bent u van harte welkom. Onze adviseurs zullen u echter geen hand geven en zullen gepaste afstand bewaren. Ook is een verkoop- of leasegesprek, proefrit of aflevering bij u thuis of op het werk mogelijk! Bel rechtstreeks voor een afspraak 06 – 13846394 of 06 – 54353835. Mailen kan natuurlijk ook: verkoop@dallinga.nl 

Onze verhuurafdeling werkt met minimale bezetting. Per vestiging is 1 medewerker aanwezig. Het autobedrijf werkt met volledige bezetting. U kunt uw zomerbandenwissel, APK of onderhoudsbeurt gewoon laten uitvoeren. Eventueel kunt u gebruik maken van onze haal en breng service. Wij willen proberen het fysiek contact tot een minimum te beperken en volgen hierbij de richtlijnen voor sleuteloverdracht en gespreksafstand. Bij uitgifte van een vervangende auto (of huurauto); maken wij een foto van uw rijbewijs en/of bankpas. Deze passen zullen wij niet fysiek aannemen.

U bent en blijft van harte welkom in ons bedrijf. Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met:

Verhuur & Lease: info@dalllinga.nl of bel 0596-615210

Autobedrijf en Autoberging: werkplaats@dallinga.nl of bel 0596-630130.

Verkoop nieuw & gebruikt: verkoop@dallinga.nl of bel 06-13846394

De gezondheid van onze klanten en ons personeel staat vanzelfsprekend op de eerste plaats! Wij hopen op uw begrip.