Acties

Privelease Kia Picanto

Wilt u ook in de nieuwste auto's rijden tegen ze...

Lees meer »

Nieuws

Het laatste nieuws

Voor het actuele nieuws volg ons op Social Media...

Lees meer »

Contact

 

Dallinga Mobiliteitsbedrijven
Rondeboslaan 11
9936 BJ Delfzijl
0596 - 630130 (autobedrijf)
0596 - 615210 (autoverhuur)
@-mail: info@dallinga.nl

 

 

U bevindt zich hier: Home » Vakgarage » Vakgarage Dallinga

Vakgarage online offerte

 

Vakgarage Dallinga

 

Vakgarage is ons "universele dealerbedrijf”. Thuis in alle merken, dus onafhankelijk; of het nu gaat om reparatie, onderhoud of aanschaf van een nieuwe auto of occasion.

 

Door een gedegen trainingsprogramma blijven we voorop lopen in de nieuwste technieken waarmee auto's steeds weer worden uitgerust. Bij vakgarage doen we alle onderhoud en reparatie aan uw auto goed en vlot tegen een van te voren afgesproken prijs.

 

Maak hier direct een afspraak in onze werkplaats!

 

 

APK

 

VakgarageAPK (Algemene Periodieke Keuring) is de periodiek terugkerende veiligheids- en milieukeuring van uw auto. Ook hiervoor bent u bij Vakgarage Dallinga aan het juiste adres! Niet alleen omdat onze tarieven tot de laagste behoren, maar vooral omdat wij keuren zonder afspraak; dus u kunt langskomen en het is "klaar terwijl u wacht". Laat u de auto tijdens een grote onderhoudsbeurt keuren dan is de APK zelfs helemaal GRATIS. Bij ons is de APK-keuring van uw auto integer en vertrouwd! We bespreken met u de resultaten en geven eerlijk advies over de uitkomst. Zo kunnen er mankementen zijn die volgens de APK-regels moeten worden hersteld, maar er zijn soms ook reparatiepunten die wel worden geadviseerd maar nog niet direct noodzakelijk zijn. Al deze zaken worden vooraf met u besproken en samen maken we dan de juiste afspraken waarbij u vooraf weet welke kosten in welke periode kunnen worden verwacht. Helder, reeëel en duidelijk. En uiteraard zeer voordelig bij uw Vakgarage; want autorijden is al duur genoeg.

 

Wilt u weten wanneer uw auto gekeurd moet worden? Controleer het via de website van de RDW!.

 

 

Zakelijk rijden

 

Ook is Vakgarage Dallinga absoluut specialist op het gebied van onderhoud en reparatie van de zakelijk gereden auto.

 

Wij herkennen als geen ander de behoeftes van leaserijders, leasemaatschappijen en fleetowners en spelen hier krachtig op in. Ongeacht welk merk of type auto. Daarbij hebben we vele mogelijkheden voor vervangend vervoer en een haal/breng-service. En uiteraard staat uw [lease]auto na afloop weer netjes gewassen voor u gereed!

 

Meten is weten