Regio Car Lease

Dallinga Regio Car Lease is de jongste en snelstgroeiende telg uit de “mobiliteitsfamilie” van Dallinga b.v. Deze kleine maar professionele leaseafdeling heeft een leasevorm ontwikkeld die full operational service biedt tegen ongekend lage kosten! Ongeacht welk merk of type bedrijfs- of personenauto. 
Voor de zakelijke rijder is een auto leasen een voor de hand liggende keuze. Omdat u flink wat kilometers op de weg zit, wilt u er zeker van zijn dat u het meeste auto voor uw geldt krijgt. Zo kunnen de lease/ fleetrijders er onder andere op rekenen dat:
> ze direct terecht kunnen voor onderhoud en reparatie;de lease-auto eventueel bij hen persoonlijk wordt opgehaald en vervolgens ook weer in topconditie voor de deur wordt afgeleverd;
> ze na een onderhouds- of reparatiebeurt altijd weer in een schone en kraakheldere auto kunnen stappen;
> passend vervangend vervoer, indien noodzakelijk, altijd geregeld wordt;
> uitsluitend gekwalificeerde vakmensen worden ingezet.

Zakelijk leasen

Welke vorm van zakelijk leasen past bij u en uw bedrijf?
Of u nu een wagenpark met grote vloot onder uw hoede heeft, of dat u als mkb’er of zzp’er de beste auto voor uw mobiliteitsbehoefte zoekt, bij Dallinga Regio Car Lease heeft u een ruime keuze en selectie aan auto’s die geschikt zijn voor zakelijk leasen. Zo ruim, dat er altijd de juiste auto voor uw situatie tussen zit.
Bij Dallinga Regio Car Lease kiest u niet alleen voor gemak en bewegingsvrijheid, bij ons staat ook service en advies hoog in het vaandel!
Operational Lease
Voor de ondernemer die gemak en zekerheid hoog in het vaandel heeft staan en daarbij volledig ontzorgd wil worden biedt Dallinga Regio Car Lease de Full operational lease.
Voor een vast bedrag per maand rijdt u weg in een gloednieuwe auto. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij en aan het einde van uw contract levert u de auto gewoon in. Het enige dat u nog zelf regelt is het wassen en tanken van uw auto. Zelfs voor het tanken kunnen wij een brandstofpas voor u regelen.
Lease- en fleetowners zijn daarnaast verzekerd van één aanspreekpunt, scherpe tarieven, centrale facturatie, korte wachttijden en ouderwetse échte service! Ga de uitdaging aan en vraag naar de voorwaarden.
Financial Lease
Een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen is Financial Lease. Financial lease staat voor het zakelijk financieren van uw auto. Met Financial Lease profiteert u optimaal van fiscale voordelen. U betaalt een vast bedrag per maand aan rente en afschrijving, en bent economisch zelf eigenaar van uw lease auto.
Leasen als ZZP’er
Alle info en voordelen van Dallinga Regio Car Lease op een rij.
Als ZZP’er is mobiliteit cruciaal. Met veel wisselende opdrachten op locaties die zich door de noordelijke provincies kunnen bevinden, bent u veel onderweg en is flexibiliteit essentieel. Maar wat is de beste optie voor u om een auto te leasen als zzp’er?
Hoe weet u zeker dat u via Dallinga Regio Car Lease de beste keuze maakt?
De mobiliteitsexperts van Dallinga hebben alle voordelen van een auto leasen voor iedereen in de zzp-branche op een rij gezet, zodat u met precies de juiste informatie een goede keuze kunt maken.

Welke vormen van zakelijk leasen zijn voor zpp’ers interessant?

Hoe uw mobiliteitssituatie er ook uitziet, bij Dallinga hebben we altijd de optie om de auto te leasen die het beste bij u als zelfstandige past. Of u nu met ons een overeenkomst voor een langere periode aangaat of als zpp’er liever flexibel blijft, wij helpen u graag om de beste én voordeligste keuze te maken. Daarom hebben we de meest geschikte leasevormen hieronder voor u op een rij gezet:
> Full operational lease; Voor de zzp’er die volledig ontzorgd wil worden. Dit is de meest complete leasevorm waarin u volledig ontzorgd wordt.
> Financial lease; Deze vorm van leasen draait om de financiering van uw nieuwe auto, de auto is uw eigendom. Deze leasemethode stelt u simpelweg in staat om de beste auto voor uw situatie te financieren. Het voordeel voor u als zzp’er is bovendien dat u de BTW bijvoorbeeld kunt terugvragen.
> Shortlease; Bent u als zzp’er nog maar net begonnen, maar heeft u wel behoefte aan een goede, betrouwbare auto? Dan biedt Dallinga u de keuze om verkort een auto te leasen. Hierbij is het mogelijk om tegen een scherpe prijs een contract af te sluiten voor een korte looptijd, van 3 tot 24 maanden. Ook bij Shortlease heeft u alle voordelen van een compleet operationeel leasepakket.