Zorgeloos Privé leasen zonder bkr!

Ook als u privé een auto wilt leasen bent u bij Dallinga voordelig uit! Tel daar de unieke service bij op dan heeft u dé partner gevonden voor een “eigen” nieuwe leaseauto voor een superscherp maandtarief.

Dallinga Lease levert de auto, zorgt voor onderhoud (inclusief bandenvervanging en eventueel schadeherstel), neemt de auto na einde lease weer in en verkoopt de auto weer in eigen beheer. Privé lease geldt als een opkomende markt in het Noorden. ‘Dallinga Regio Car Lease’ heeft heldere en eenvoudige voorwaarden en toch scherpe prijzen. Tevens heeft privé leasen bij Dallinga geen invloed op een hypotheek en/of andere leningen, er wordt niks geregistreerd bij BKR. Bij Dallinga kun je een actiemodel leasen tegen een speciaal tarief, of je kunt gewoon zelf een auto uitzoeken en samenstellen. En eventueel koopt het bedrijf uw eigen auto gewoon in. Dallinga heeft regelmatig mooie aanbiedingen voor privé leaseauto’s via de vakgarage of via “Dallinga Privé Lease”, het eigen label.

Wij zijn gevestigd in Delfzijl, Veendam en Groningen, dit maakt het voor u ontzettend makkelijk wanneer uw auto bijvoorbeeld onderhoud nodig heeft. U kunt de auto dan bij een van onze vestigingen inleveren of wij komen de auto bij u ophalen.U krijgt, indien nodig een vervang auto mee! Zo kunt u zorgeloos blijven rijden en doen wij het werk voor u! 

De voordelen (in het kort) van privélease:

  • All-in prijs (inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting)   
  • Splinternieuwe auto
  • Geen invloed op uw hypotheek! (geen BKR registratie)
  • Zorgeloos rijden
  • Alles onder een dak ( reparatie, onderhoud etc)
  • Winterbanden mogelijk
  • Vervangend vervoer mogelijk

U hoeft alleen nog maar te tanken!

Wilt u meer informatie over privélease?
Laat dan uw gegevens achter via ons contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via: 0596 – 630130