Huren, shortlease of leasen

Heeft u gedurende korte of langere tijd een personenauto, bedrijfswagen of een verhuisauto nodig? Dan heeft u bij Dallinga Mobiliteitsbedrijven de keuze uit huren, shortleasen of leasen. 

Of u nou één dag, een (lang) weekend of een hele week een personenauto of een bedrijfswagen nodig heeft, u vindt bij Dallinga altijd een auto die bij u past! 
Zo kunt u bijvoorbeeld een dag, of een paar dagen, een bedrijfswagen huren wanneer u gaat verhuizen. Wij maken uw verhuizing nog gemakkelijker met ons ‘verhuispakket’. Het verhuispakket bestaat uit een steekkar, meubelplateau’s en verhuisdekens. Het is ook mogelijk om verhuisdozen te kopen. 

Ook als u met het hele gezin een weekend weg gaat kunt u bij ons terecht voor een ruime personenauto. Maar ook wanneer u een compacte stadsauto nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 200 auto’s. Want naast onze vestiging in Delfzijl zijn wij met verhuurvestigingen in Veendam en Groningen de grootste autoverhuurder van de provincie Groningen en hebben we het ruimste aanbod aan huurvoertuigen. 

Erop uit met een grote groep? Geen probleem! Wij hebben personenbussen in ons wagenpark met ruimte voor maximaal 9 personen! 

Wanneer u minimaal 2 maanden en maximaal 24 maanden een personenauto of bedrijfswagen wilt huren, is shortlease de ideale oplossing. Shortlease is een relatief nieuw concept in de huidige verhuurbranche. Naast huur en (privé)lease is het tegenwoordig ook mogelijk om een auto te shortleasen. Shortlease is ontstaan om tegemoet te komen aan de (veranderende) wensen van de klant. Hierbij is geen sprake van een vast contract, hierdoor heeft u veel flexibiliteit en kunt u de auto inleveren wanneer u wilt. 

Met shortlease profiteert u van zeer scherpe tarieven inclusief onderhoud, wegenbelasting, allrisk verzekering, reparatie en 24/7 pechhulp binnen Nederland. U hoeft alleen nog maar te tanken!  

Shortlease is uitermate geschikt voor de zakelijke markt vanwege het flexibele karakter. Nu de economie weer aantrekt, nemen de werkzaamheden voor de bedrijven ook toe. Vaak wordt er extra personeel aangenomen en dient het wagenpark uitgebreid te worden. Shortleasen is de manier om zonder te grote (financiële) risico’s uw wagenpark op een snelle en voordelige manier uit te breiden.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe leaseauto voor langere termijn ( 24 tot 60 maanden) is Dallinga Regio Car lease de beste optie voor u. Dallinga Regio Car Lease is de jongste en snelstgroeiende telg uit de “mobiliteitsfamilie” van Dallinga b.v. Deze kleine maar professionele leaseafdeling heeft een leasevorm ontwikkeld die full operational service biedt tegen ongekend lage kosten! Het voordeel is dat wij merk onafhankelijk zijn en u dus goed en objectief kunnen adviseren. Wij kunnen uw nieuwe auto leveren zoals u het wilt, ongeacht welk merk of type bedrijfs- of personenauto.