Huur/Lease

Zakelijk leasen:

Zakelijke Lease is een financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen, omdat u kunt investeren zonder dat dit direct invloed heeft op uw liquiditeit. U beslist zelf de hoogte van uw aanbetaling die u kunt doen door inruil van uw huidige auto bij uw Vakgarage. Een slottermijn in uw leasecontract behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is een restantbetaling aan het einde van de contractduur die volledig gelijk is aan de vooraf ingeschatte restwaarde van de auto. Hierdoor hoeft u de waarde van de auto niet volledig af te lossen. Uw maandbedrag zal hierdoor aanzienlijk lager uitvallen.

Uw zakelijke lease is uit te bereiden met:

  1. Interessante verzekeringsvoorwaarden
  2. Onderhoud, reparatie en banden
  3. Vervangend vervoer
  4. 24-uurs hulpverlening
  5. Brandstofpas

 

2 vormen van zakelijk leasen:

Financial lease
Met financial lease profiteert u optimaal van fiscale voordelen. U betaalt een vast bedrag per maand aan rente en afschrijving en u bent economisch zelf eigenaar van de auto. Dat betekend dat de auto bij u op de balans staat.

Operational lease
Met operational lease staat uw auto niet bij u op de balans en heeft u meer financieringsruimte over om in uw bedrijf te investeren. Wij zorgen voor alles. Verzekering, onderhoud, reparaties et cetera. Het enige waar u om hoeft te denken is dat u op tijd tankt.