Acties

Privelease Kia Picanto

Wilt u ook in de nieuwste auto's rijden tegen ze...

Lees meer »

Nieuws

Het laatste nieuws

Voor het actuele nieuws volg ons op Social Media...

Lees meer »

Contact

 

Dallinga Mobiliteitsbedrijven
Rondeboslaan 11
9936 BJ Delfzijl
0596 - 630130 (autobedrijf)
0596 - 615210 (autoverhuur)
@-mail: info@dallinga.nl

 

 

U bevindt zich hier: Home » Hulpdiensten » Een ongeluk! Wat nu?

Een ongeluk...wat nu?

 

Schade

Het kan u zomaar gebeuren, uw auto raakt betrokken bij een aanrijding. Vanwege de veiligheid van uzelf en andere weggebruikers is het in veel gevallen verstandig om de auto te laten bergen en/of te transporteren. U kunt dat regelen via autoberging Dalli

nga BV.

 

Wat moet u doen?


Het enige dat u hoeft te doen is ons bellen. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week op telefoonnummer 0596-630640. U geeft aan ons enkele gegevens van uw verzekeringsmaatschappij door (te vinden op uw groene kaart) en alles wordt geregeld.

 

Geen gevolgen no-claimkorting

 

De bergingsservice gaat niet ten koste van de opgebouwde no-claimkorting die men heeft, noch is de schuldvraag van belang. Wanneer een automobilist is gestrand, als gevolg van een aanrijding, worden er geen directe kosten in rekening gebracht voor het bergen en/of vervoeren van het voertuig. In de meeste gevallen is ook het vervoer van eventuele inzittenden gedekt door de verzekering. Mocht het noodzakelijk zijn, dan wordt u zelfs door een taxi naar uw huisadres gebracht.

 

En de afhandeling?

 

U hoeft zelf helemaal niets te regelen. Wij handelen het voor u af met de verzekeringsmaatschappij, zonder financiƫle verassingen achteraf. Vrijwel iedere automobilist is in deze gevallen verzekerd voor het inschakelen van een bergings- of transportbedrijf.