Dé bandenspecialist voor Noord-Oost Groningen

Als bandenspecialist voor Noord-Oost Groningen biedt het team van Dallinga Delfzijl al geruime tijd de beste service. Zij zorgen dat uw banden zo lang mogelijk meegaan, geven goed en eerlijk advies en houden de prijzen laag! Kortom: een vertrouwd adres.
 

Om de top te bereiken en te behouden lopen we voorop in nieuwe technieken en volgen we de ontwikkelingen op de voet. Zo hebben we afgelopen jaar zeer veel geïnvesteerd in apparatuur en technologie rondom bandenmontage en wieluitlijning. Onze nieuwste aanwinst: een hypermoderne banden dé- en monteerrobot. Dit apparaat is het neusje van de zalm en hiermee kunnen we alle soorten en maten banden professioneel en snel demonteren of monteren. Afhankelijk van het bandenslijtagebeeld kunnen we een computergestuurde 4-punts uitlijning doen aan de auto. Hierbij maakt het niet uit hoe groot de velgdiameter is.

En op onze uitlijnbrug passen ook de grootste bestelwagens of campers! Ga naar de bandencalculator om in onze webshop uw gewenste banden te vinden en direct te bestellen.

Maak hier direct online een afspraak!

Wat is De Nieuwe Band?

De Nieuwe De Nieuwe BandBand is een verzamelnaam voor alle autobanden die voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Hierdoor zijn ze niet alleen veilig, maar ook zuinig en stil. Kortom, daar gaat iedereen op vooruit! De Nieuwe Band is niet een type band van een specifiek merk. Het kan elk type band zijn van elke fabrikant. Zolang hij maar uitblinkt op het gebied van veiligheid, zuinigheid en stilheid.

Winterbanden steeds populairder

Als in de maand is wordt de kans op regen, sneeuw en ijzel steeds groter. Ook de temperatuur zakt steeds verder richting nul of zelfs daaronder! Gewone autobanden doen onder dergelijke weersomstandigheden niet meer optimaal hun werk. Gevolgen als, glijpartijen door onvoldoende grip of een veel langere remweg tijdens een noodstop, zijn dan niet ondenkbeeldig.