Acties

Privelease Kia Picanto

Wilt u ook in de nieuwste auto's rijden tegen ze...

Lees meer »

Nieuws

Het laatste nieuws

Voor het actuele nieuws volg ons op Social Media...

Lees meer »

Contact

 

Dallinga Mobiliteitsbedrijven
Rondeboslaan 11
9936 BJ Delfzijl
0596 - 630130 (autobedrijf)
0596 - 615210 (autoverhuur)
@-mail: info@dallinga.nl

 

 

U bevindt zich hier: Home » Winterbanden

Winterbanden steeds populairder

 

Winterbanden bij Dallinga Delfzijl

Als de "R” in de maand is wordt de kans op regen, sneeuw en ijzel steeds groter. Ook de temperatuur zakt steeds verder richting nul of zelfs daaronder!

 

Gewone autobanden doen onder dergelijke weersomstandigheden niet meer optimaal hun werk. Gevolgen als, glijpartijen door onvoldoende grip of een veel langere remweg tijdens een noodstop, zijn dan niet ondenkbeeldig.

 

Winterbanden maken de kans op deze gevaarlijke situaties een stuk kleiner! Door de speciale samenstelling van de band en een andere profielopbouw zijn winterbanden in staat om, juist onder barre omstandigheden, goed te presteren.

 

Daarbij komt dat de huidige generatie van dit soort banden vrijwel niet onderdoet voor de "normale” exemplaren. Zo zijn slijtage en rijcomfort bijna identiek aan gewone banden en zijn winterbanden ook steeds vaker leverbaar met hogere snelheidsindikaties en worden dus stiller en comfortabeler.

 

Winterbanden remafstand tabel

 

Nu de prijzen heel dicht bij die van zomerbanden liggen worden deze veilige winterbanden bereikbaar voor iedereeWinterbanden verminderen de remwegn. "Dat is ook duidelijk merkbaar in de verkoop”, zegt serviceadviseur Jur Groenendal. "Zeker nu we ook nog een spectaculaire bandenaktie hebben, tot aan december, zien we een ware run op winterbanden.”

 

Om te laten zien dat een universeel autobedrijf ook goed kan zijn in banden heeft Dallinga Delfzijl nu voor de zevende keer haar najaars-bandenaktie. "We streven er naar om de beste en goedkoopste bandenleverancier van Noord-Oost Groningen te worden en daarom hebben we deze groots opgezette aktieweken.” Vooral de band/wiel-combinaties, waarbij de velgen direct met de banden meegeleverd worden, zijn erg in trek.

 

"De verkoop van winterbanden op de bestaande velg en de kant-en-klare versie op stalen of lichtmetalen velg gaat gelijk op. Het feit dat wij de bestaande bandenset van een klant grátis opslaan tot volgend voorjaar draagt hier zeker toe bij”, aldus Jur Groenendal.

 

Maak hier direct online een afspraak!

 

ANWB / ADAC winterbandentest: Bespaar niet op kwaliteit

 

De ANWB & ADAC hebben de resultaten van hun jaarlijkse winterbanden test gepresenteerd. Vooral in het goedkope segment komen veel banden voor die wel eens een slippertje kunnen maken. In onze nieuwsrubriek een overzicht van welke banden je wel en welke je niet wilt kopen voor een veilige reis naar de sneeuw.