Vacature medewerker Autoverhuur & lease m/v (24-40uur)

Ter vervanging van een vertrekkende werknemer en voor uitbreiding, zijn wij op korte termijn opzoek naar een leuke collega voor onze vestiging in Delfzijl.
Wie zijn wij?
INQAR Dallinga, franchisenemer van INQAR Autoverhuur Nederland, is dé autoverhuurder in de provincie Groningen. Met vestigingen in Groningen, Delfzijl en in Veendam kunnen wij onze klanten aan alle kanten helpen. Ons wagenpark bestaat uit 300 huur en leaseauto’s. Van een Volkswagen Up tot aan een (koel)vrachtwagen. In Nederland heeft INQAR Autoverhuur een landelijk dekkend netwerk met een groot wagenpark met diverse personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en vrachtauto’s. INQAR Dallinga Autoverhuur is onderdeel van ‘Dallinga Mobiliteitsbedrijven’ en levert al meer dan 40 jaar de beste kwaliteit en service op het gebied van autoverhuur.
Functie omschrijving
Het ene moment sta je aan de verhuurbalie een reservering aan te nemen of uit te geven, het andere moment haal je een huurauto op bij 1 van onze zakelijke klanten. Je adviseert klanten aan de telefoon of aan de balie bij hun keuze voor een geschikte huurauto en je geeft uitleg over het juiste gebruik. Dit doe je altijd vriendelijk en servicegericht, zodat je de klant met een fijn gevoel op weg helpt. Je begeleid de klant van A tot Z: van het maken van het huurcontract tot aan de gezamenlijke controle van schades aan de auto. Tussendoor handel je diverse administratieve taken af en aan het einde van de werkdag staat het wagenpark er weer gewassen en gecontroleerd bij voor de volgende dag. Je werkt dagelijks met verschillende mensen die verschillende wensen hebben. Of het nu om een klant gaat die een auto wil huren, of een (short)leaseklant met een vraag over zijn/haar leaseauto. Elke dag brengt voldoende afwisseling met zich mee waardoor je werkdag soms voorbij zal vliegen! Ben je administratief sterk onderlegd, hou je van afwisseling en heb je een proactieve
houding? Dan zijn wij zoek naar jou!
Profiel Medewerker Autoverhuur & Functie eisen
• Je hebt aantoonbaar MBO/MBO+ werk- en denkniveau.
• Je hebt een commerciële insteek.
• Je bent sterk onderlegd in een administratieve en organisatorische werkomgeving.
• Je hebt minimaal rijbewijs B.
• Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
• Je kunt prima werken in een dynamische omgeving en snel switchen tussen verschillende taken.
• Je werkt zorgvuldig en bent altijd bereid om je collega’s te helpen.
• Je hebt een flexibele instelling waarmee je ook periodiek beschikbaar bent in de weekenden.
• Om de aantal weken heb je consignatiedienst (uiteraard tegen een passende vergoeding).
Wat bieden wij jou?
Vanaf je eerste werkdag ben je onderdeel van een team dat 3 vestigingen heeft: Groningen, Delfzijl en Veendam. Wij zoeken een collega die voornamelijk op onze vestiging in Groningen aan het werk zal zijn, echter kan het voorkomen dat hij/zij ook flexibel ingezet zal worden op onze andere 2 vestigingen. Het verhuurteam bestaat uit 7 personen. Daarnaast zul je ook samenwerken met de werkplaatsreceptionist van de garage als het om bijvoorbeeld het inplannen van onderhoud gaat. En als je een keer een auto wilt huren, dan krijg je een mooie personeelskorting. Verder bieden we:
• Een marktconform salaris met een goede pensioenregeling volgens Bovag CAO.
• Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
• Volop doorgroeimogelijkheden.
• Interessante trainingen.
Contact
Voor nadere informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Gerard van de Wal, manager Verhuur & Lease, op 0596-615210. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan een reactie met CV naar jessica.vogelzang@dallinga.nl. Let op: zodra we een leuke collega hebben gevonden, sluiten we de vacature.