1e Autotechnicus

Over de functie
Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wil je aan de slag als 1e autotechnicus bij een autobedrijf met een heel breed bedrijfsprofiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Kom eens binnenlopen voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek, je bent welkom.
We beloven je een open gesprek, zonder al te zware onderwerpen. Jij vertelt wat je kunt en wilt en wij reageren erop.
Om je toch een beetje voor te kunnen bereiden, staat hieronder de vacature tekst. Jij als automonteur herkent jezelf natuurlijk wel erin! Herken je jezelf (nog) niet? We staan ook open voor een BBL-leerling, als je graag wilt dat de vacature tekst in de toekomst ook voor jou is. Altijd denken in mogelijkheden!
Wat ga je doen als 1e autotechnicus?
Je bent in staat diagnoses te stellen van mechanische en elektrotechnische storingen, je werkt mee in de dagelijkse gang van zaken, je signaleert problemen en weet ze op te lossen. Complexe reparaties zie je niet als een probleem, maar juist als een uitdaging. Je bent besluitvaardig, maar aarzelt bij twijfel niet om je team hierbij te betrekken. Je bent bereid om je kennis te delen met je collega’s in onze werkplaats én op de receptie.
Klanten kunnen bij jou terecht voor zowel reparaties als onderhoud, APK keuringen en advies. Daarnaast ben jij de schakel tussen klant en werkplaatsreceptionist die ervoor zorgt dat klanten tevreden de deur uit gaan. Je bent communicatief vaardig en representatief waardoor je in staat bent om in onze open werkplaats de klanten uitleg te geven over de uit te voeren reparaties. Je uitstraling geeft onze klanten het gevoel dat zijn of haar auto bij jou in goede handen is. Door heldere communicatie en een goede samenwerking zorg je voor een prettige sfeer binnen het team.
Waar ga je werken?
Wij zijn als Vakgarage een universeel autobedrijf met een heel breed bedrijfsprofiel, klanten kunnen bij ons terecht voor alles rondom elk merk auto. Voor het (ver)kopen, huren en leasen van auto’s tot onderhoud, service en reparatie.

Je komt terecht in een klein team met korte lijntjes. Natuurlijk worden je kansen geboden om jezelf verder te ontwikkelen. Het gaat om een fulltime functie voor de langere tijd, eventueel is een 32-urige werkweek bespreekbaar. Een vast contract behoort (op termijn) tot een van de mogelijkheden.
Functie-eisen
> je hebt een afgeronde mbo-opleiding richting 1e autotechnicus, evt. aangevuld met specifieke en vereiste cursussen; APK-keurmeester is zeer gewenst
> oog voor detail
> je bent een teamspeler en communicatief sterk
> flexibele inzet
> in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
Wat kun je van ons verwachten?
> een zeer afwisselende baan in een dynamische werkomgeving
> je wordt beloond met een salaris overeenkomstig met leeftijd en ervaring volgens CAO motorvoertuigen- en tweewielerbedrijf
> prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
> pensioenopbouw
> opbouw vakantiegeld en ATV-dagen (bij 40-urige werkweek)
> bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd. 
Vragen/solliciteren?
Zoals we in het begin al hebben geschreven; kom eens binnenlopen voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek, je bent welkom.
Heb je hier geen tijd voor? Stuur dan even een berichtje via de mail naar werkplaats@dallinga.nl of via Whatsapp naar 06 – 553 333 30. Dan nemen wij contact met jou op.