Eerste monteur (met APK)

Over de functie
Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wil je aan de slag als 1e autotechnicus bij een autobedrijf met een heel breed bedrijfsprofiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wat ga je doen als 1e autotechnicus?
Je bent in staat diagnoses te stellen van mechanische en elektrotechnische storingen, je werkt mee in de dagelijkse gang van zaken, je signaleert problemen en weet ze op te lossen. Complexe reparaties zie je niet als een probleem, maar juist als een uitdaging. Je bent besluitvaardig, maar aarzelt bij twijfel niet om het team hierbij te betrekken. Je bent bereid om je kennis te delen met je collega’s in onze werkplaats én op de receptie.
Klanten kunnen bij jou terecht voor zowel reparaties als onderhoud, APK keuringen en advies. Daarnaast ben jij de schakel tussen klant en werkplaatsreceptionist die ervoor zorgt dat klanten tevreden de deur uit gaan. Je bent communicatief vaardig en representatief waardoor je in staat bent om in onze open werkplaats de klanten uitleg te geven over de uit te voeren reparaties. Je uitstraling geeft onze klanten het gevoel dat zijn of haar auto bij jou in goede handen is. Door heldere communicatie en een goede samenwerking zorg je, samen met je collega’s, voor een prettige sfeer binnen het team.
Waar ga je werken?
Wij zijn als Vakgarage een universeel autobedrijf. Klanten kunnen bij ons terecht voor alles rondom elk merk auto. Voor het (ver)kopen, huren en leasen van auto’s tot onderhoud, service en reparatie. Je komt terecht in een klein team met korte lijnen. Natuurlijk worden je kansen geboden om jezelf verder te ontwikkelen. Het gaat om een fulltime functie voor de langere tijd. Een vast contract behoort (op termijn) tot een van de mogelijkheden.
Functie-eisen
> je hebt een afgeronde mbo-opleiding richting 1e autotechnicus, evt. aangevuld met specifieke en vereiste cursussen; APK-keurmeester is zeer gewenst 
> oog voor detail
> je bent een teamspeler en communicatief sterk
> flexibele inzet
> in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
Wat kun je van ons verwachten?
> een zeer afwisselende baan in een dynamische werkomgeving
> je wordt beloond met een salaris overeenkomstig met leeftijd en ervaring volgens CAO motorvoertuigen- en tweewielerbedrijf
> prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
> pensioenopbouw
> opbouw vakantiegeld en ATV-dagen (bij 40-urige werkweek)
> bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd. 
Vragen/solliciteren?
Voor vragen kun je terecht bij Remi Sybesma via (0596) 630 130. Je cv + motivatie mag je versturen naar ilona.blom@dallinga.nl.
 Hopelijk, tot snel!