Over de functie

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wil je aan de slag als automonteur bij een autobedrijf waar je als hulpverlener mee gaat draaien op de afdeling berging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen als automonteur?
Je bent in staat diagnoses te stellen van mechanische en elektrotechnische storingen, je werkt mee in de dagelijkse gang van zaken, je signaleert problemen en weet ze op te lossen. Complexe reparaties zie je niet als een probleem, maar juist als een uitdaging. Je bent besluitvaardig, maar aarzelt bij twijfel niet om je team hierbij te betrekken. Je bent bereid om je kennis te delen met je collega’s in onze werkplaats én op de receptie.

Klanten kunnen bij jou terecht voor zowel reparaties als onderhoud, APK keuringen en advies. Daarnaast ben jij de schakel tussen klant en werkplaatsreceptionist die ervoor zorgt dat klanten tevreden de deur uit gaan. Je bent communicatief vaardig en representatief waardoor je in staat bent om in onze open werkplaats de klanten uitleg te geven over de uit te voeren reparaties. Je uitstraling geeft onze klanten het gevoel dat zijn of haar auto bij jou in goede handen is. Door heldere communicatie en een goede samenwerking zorg je voor een prettige sfeer binnen het team.

Wat ga je doen als berger?

Je bergt en transporteert voertuigen na een ongeval of een stranding en je verleent pechhulp. Dit doe je zowel overdag als tijdens avond- en weekenddiensten.

Waar ga je werken?

Wij zijn als Vakgarage een universeel autobedrijf, klanten kunnen bij ons terecht voor alles rondom elk merk auto. Voor het (ver)kopen, huren en leasen van auto’s tot onderhoud, service en reparatie.

Je komt terecht in een klein team met korte lijntjes. Natuurlijk worden je kansen geboden om jezelf verder te ontwikkelen. Het gaat om een fulltime functie voor de langere tijd, eventueel is een 32-urige werkweek bespreekbaar. Een vast contract behoort (op termijn) tot een van de mogelijkheden.

BCN Dallinga (voorheen Autoberging Dallinga) maakt deel uit van de Bergers Centrale Noord (BCN). In de BCN zijn een 11-tal bergers vertegenwoordigd uit de provincie Groningen en Drenthe. De BCN helpt gestrande mensen, bij een berging of pechhulp, op een professionele en klantvriendelijke wijze weer op weg. Dit doen we 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo-opleiding richting minimaal 2e autotechnicus, evt. aangevuld met specifieke en vereiste cursussen; APK-keurmeester is gewenst

> oog voor detail
> je bent een teamspeler en communicatief sterk

> flexibele inzet

> bereid om in wisselende 24-uursdiensten te werken, dit i.v.m. de berging

> in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer

Wat kun je van ons verwachten?

> een zeer afwisselende baan in een dynamische werkomgeving
> je wordt beloond met een salaris overeenkomstig met leeftijd en ervaring volgens CAO motorvoertuigen- en tweewielerbedrijf

> prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

> pensioenopbouw

> opbouw vakantiegeld en ATV-dagen (bij 40-urige werkweek)

> bij goed functioneren is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een contract voor onbepaalde tijd. 

Vragen/solliciteren?

Voor vragen kun je terecht bij Peter Dallinga via (0596) 630 130. Je cv + motivatie mag je versturen naar ilona.blom@dallinga.nl.