Pechhulp

Dat een garagebedrijf auto’s repareert en weer op weg helpt spreekt voor zich. Dallinga BV geeft hier een extra dimensie aan door pechhulp te bieden aan gestrande voertuigen langs de weg of bij de mensen thuis. Wij doen dit al geruime tijd.

Zowel de alarmcentrales van de grote verzekerings- maatschappijen als de ANWB wegenwacht behoren tot de opdrachtgevers. Maar ook onder eigen naam voeren de “wegenwachters van Dallinga pechhulp uit. We zijn aangesloten bij alle grote alarm- en pechhulporganisaties en worden periodiek gecontroleerd op kundigheid en kwaliteit! Zo is Dallinga BV onder meer partner van.

Met twee full-time inzetbare voertuigen, zeg maar gerust: mobiele werkplaatsten, helpen onze monteurs menig gestrande automobilist weer op weg. Met een gemiddeld slagingspercentage van rond de 90% behoort autohulpdienst Dallinga BV tot de beste van Nederland; en daar zijn we best een beetje trots op.

Wetenswaardigheden

Al onze pechhulp- en bergingsvoertuigen hebben routenavigatie aan boord zodat we altijd snel ter plaatse zijn. De twee “wegenwachtauto’s beschikken over een zogenaamde -verkeerd getankt installatie- waarmee we tot 70 liter (!) verkeerd getankte brandstof uit een voertuig kunnen halen en dit gebeurt vaker dan u denkt.

Eén pechhulp-auto heeft circa 2300 stuks gereedschappen en onderdelen aan boord. Om al deze tangen, sleutels, moertjes, boutjes en nippeltjes overzichtelijk te kunnen opbergen beschikken de auto’s over een ingenieuze inrichting waarin echt alle ruimte wordt benut. 1 op de 7 pech meldingen betreft een gevalletje “sleutels aan de verkeerde kant van de auto”. Oftewel: sleutels in de auto en alle deuren op slot.

Al onze wegenwachters hebben een BHV-diploma.