Full en netto operational lease

Welke vorm van zakelijk leasen past bij u en uw bedrijf?
Of u nu een wagenpark met grote vloot onder uw hoede heeft, of dat u als mkb’er of zzp’er de beste auto voor uw mobiliteitsbehoefte zoekt, bij Dallinga Regio Car Lease heeft u een ruime keuze en selectie aan auto’s die geschikt zijn voor zakelijk leasen. Zo ruim, dat er altijd de juiste auto voor uw situatie tussen zit. Bij Dallinga Regio Car Lease kiest u niet alleen voor gemak en bewegingsvrijheid, bij ons staat ook service en advies hoog in het vaandel!
Operational lease is de meest voorkomende zakelijke leasevorm. Daarbinnen worden twee basis leasevormen gehanteerd voor het zakelijke domein: full en netto operational lease.
In beide gevallen:
    • heeft u keuze uit alle automerken en modellen;
    • komt het kenteken van de auto op naam van Dallinga Regio Car Lease te staan en betalen wij de wegenbelasting. Deze kosten worden rechtstreeks doorbelast in uw maandbedrag;
    • ligt het restwaarderisco aan het einde van de contractperiode bij Dallinga Regio Car Lease

Wat is het verschil?

Full operational lease
Voor de ondernemer die gemak en zekerheid hoog in het vaandel heeft staan en daarbij volledig ontzorgd wil worden biedt Dallinga Regio Car Lease de Full operational lease.
Voor een vast bedrag per maand rijdt u weg in een gloednieuwe auto. Wij nemen de gehele operatie uit handen en regelen o.a. de verzekering, onderhoud, reparaties, bandenslijtage en schadeafwikkeling.
U betaalt een vast bedrag per maand waarbij rekening is gehouden met operationele en onverwachte kosten. Er zijn dus geen onverwachte kosten, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.
Netto operational lease: 
Waar Dallinga Regio Car Lease bij full operational lease de gehele operatie uit handen neemt, regelt u dit bij netto operational lease zelf. U bent dus zelf verantwoordelijk voor het regelen van o.a. de verzekering, onderhoud, reparaties, bandenslijtage of schadeafwikkeling