Financial lease

Van economisch naar volledig eigenaar

Een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen is Financial Lease. Financial lease is een financieringsvorm waarmee u de verkoopprijs van de auto gespreid in termijnen over een aantal jaar vermeerderd met rentekosten aan ons terugbetaald. Dallinga Regio Car Lease blijft juridisch eigenaar totdat de auto is afbetaald, daarna is de auto van u. Met Financial Lease profiteert u optimaal van fiscale voordelen. 
 

Hoe werkt het?

Auto kiezen en op naam zetten

U kiest zelf uw auto en kunt kiezen uit alle automerken en uitvoeringen, zowel personenauto’s als bedrijfswagens.  De leaseauto wordt vervolgens door ons aangekocht, komt bij u op de balans en de leaseauto komt op naam van uw organisatie te staan. Dallinga Regio Car Lease regelt de financiering van de leaseauto. Operationele zaken zoals verzekeringen, wegenbelasting, bandenslijtage en onderhoud dient u zelf te regelen. 

Aanbetalen & voorfinancieren

Om het te financieren bedrag te verlagen is het mogelijk om een aanbetaling te doen. Een aanbetaling met een inruilauto is in overleg mogelijk. De BTW kan niet mee gefinancierd worden, u dient de BTW op de leaseauto vooruit te betalen. Deze kunt u zelf terugvorderen via de Belastingdienst. De auto is volledig van u als alle financiële verplichtingen zijn afgehandeld. 

Vragen over financial lease?

Stel ze aan onze lease adviseurs
Bel 0596 – 615 210 
Ma t/m vr 08.00 – 18.00 uur
Of stuur ons een mail
Binnen 24 uur reactie