Acties

Privelease Kia Picanto

Wilt u ook in de nieuwste auto's rijden tegen ze...

Lees meer »

Nieuws

Het laatste nieuws

Voor het actuele nieuws volg ons op Social Media...

Lees meer »

Contact

 

Dallinga Mobiliteitsbedrijven
Rondeboslaan 11
9936 BJ Delfzijl
0596 - 630130 (autobedrijf)
0596 - 615210 (autoverhuur)
@-mail: info@dallinga.nl

 

 

U bevindt zich hier: Home » Elektrische auto's

Elektrische auto's > Dallinga heeft ze!

 

100% elektrisch - 0% emissieOp dit moment wordt er veel gesproken over elektrische mobiliteit. Natuurlijk rijden er nu reeds zogenaamde hybride auto's op de weg maar deze hebben nog altijd een verbrandingsmotor die voor het grootste deel van de energie zorgt. Meestal is dit een "gewone" benzinemotor. Maar men wil toe naar een volledig elektrisch aangedreven auto!

 

Tot nu toe zijn er echter nog weinig initiatieven als het gaat om daadwerkelijk leverbare elektrisch aangedreven auto's. Dallinga Mobiliteitsbedrijven heeft een lange historie met betrekking tot bio- en CO2 neutrale brandstoffen. In 2005 zijn we begonnen met het leveren van auto's op 100% Puur Plantaardige Olie. Een jaar later reden er tevens auto's op 100% biodiesel in onze leasevloot! Vervolgens kwamen de aardgas/groengas-auto's erbij. Naast een onlangs gestart bio-Methanol project zijn we nu dus ook leverancier van 100% elektrisch aangedreven voertuigen. In eerste instantie een pionier op gebied van elektrisch aangedreven voertuigen; de Elektrische Mega Truck.

 

Een 100% elektrisch aangedreven stads-bestelwagen. Deze bijzondere auto wordt gewoon gevoed via het 220 volt lichtnet en rijdt CO2-emissie vrij! Met een laadvermogen van ruim 600 kg. is het de ideale stadstransporter annex "promotietruck".

 

Daarna volgde een soort mini-lease periode bij Groningen Seaports met een elektrische "Think City". Een compacte 2-persoons auto, geschikt voor stad en snelweg. Met een acceptabele aktieraius was dit een uniek en geslaagd project.

 

 

Elektrische Think City bij Groningen Seaports

 

Iedereen praat er over, DALLINGA doét het gewoon!

 

Op dit moment zijn we al weer een aantal stappen verder in technologie en aktieradius van elektrische voertuigen. Met de inzet van een Renault Zoe bij de Gemeente Delfzijl heeft Dallinga Regio Car Lease weer een nieuwe "footprint" gezet in CO2-arme en milieuverantwoorde mobiliteit! En dat is onze belangrijkste missie. Waar een "gewoon" Delfzijlster bedrijf groot(s) in kan zijn..........

 

Renault Zoe voor Gemeente Delfzijl

 

Wilt u zich als bedrijf of instelling profileren als een milieu verantwoordelijke organisatie informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Samen vinden we de best passende en meest milieuvriendelijke oplossing. Of het nu een combinatie is van EURO6-voertuigen met 100% Elektrisch vervoer of een moderne auto op CNG Groengas, het kan allemaal bij Dallinga Mobiliteitsbedrijven.