Acties

Privelease Kia Picanto

Wilt u ook in de nieuwste auto's rijden tegen ze...

Lees meer »

Nieuws

Het laatste nieuws

Voor het actuele nieuws volg ons op Social Media...

Lees meer »

Contact

 

Dallinga Mobiliteitsbedrijven
Rondeboslaan 11
9936 BJ Delfzijl
0596 - 630130 (autobedrijf)
0596 - 615210 (autoverhuur)
@-mail: info@dallinga.nl

 

 

U bevindt zich hier: Home » De nieuwe band

De Nieuwe Band Veilig - Zuinig - Stil

 


Wat is De Nieuwe Band?

 

De Nieuwe BandDe Nieuwe Band is een verzamelnaam voor alle autobanden die voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Hierdoor zijn ze niet alleen veilig, maar ook zuinig en stil. Kortom, daar gaat iedereen op vooruit! De Nieuwe Band is niet een type band van een specifiek merk. Het kan elk type band zijn van elke fabrikant. Zolang hij maar uitblinkt op het gebied van veiligheid, zuinigheid en stilheid.


Veilig

 

Daar waar uw banden de weg raken, daar gebeurt het. Hier wordt uw grip op de weg bepaald. En dus uw veiligheid. Want hoe meer grip een band heeft, des te korter de remweg en des te beter de wegligging. Met De Nieuwe Band stuurt u zeker door het verkeer.

 

Zuinig

 

Elke band heeft een rolweerstand. Hoe lager de benodigde kracht om door te rollen, des te lager het brandstofverbruik. Banden die voldoen aan de kwaliteitseisen van De Nieuwe Band hebben een relatief lage rolweerstand. Dat merkt u in uw portemonnee. Zo bespaart u al snel tot wel 3% per jaar op uw brandstofverbruik, dat kan oplopen tot wel 100 euro per jaar. Bovendien ontziet u het klimaat. Lager brandstofgebruik veroorzaakt namelijk minder CO2-uitstoot. De nieuwe band - onderzoeksmevrouw

 

Stil

 

Het verkeer in Nederland is een bron van geluidshinder. Het rollen van banden over asfalt produceert geluid. Als iedereen overstapt op De Nieuwe Band neemt het verkeerslawaai af met 2 tot 3 decibel. Dit is een halvering van het lawaai! Daarnaast wordt het in de auto meestal ook wat stiller. Wel zo prettig toch?

 

Bandenspanning

 

Heeft u eenmaal gekozen voor De Nieuwe Band en rijdt u dus op banden die veilig, zuinig en stil zijn? Zorg dat dit zo blijft door uw bandenspanning regelmatig te controleren en op peil te houden. Met de juiste bandenspanning is uw remweg korter en heeft u een betere wegligging. Zo rijdt u een stuk comfortabeler. Bovendien bespaart u brandstof en slijten uw banden minder snel.

 

Maandelijks controleren

 

Maak een gewoonte van het controleren van uw bandenspanning. Doe dit wanneer u niet méér dan drie kilometer gereden heeft. Of een kwartier na het rijden, dan zijn uw banden voldoende afgekoeld. Het instructieboekje van uw auto bevat de juiste spanning voor uw banden. Deze waarde staat ook vaak op de deurstijl aan de kant van de bestuurder of op de binnenzijde van de tankklep.

 

Maak hier direct een afspraak in onze werkplaats!

 

Vakgarage online offerte