Acties

Privelease Kia Picanto

Wilt u ook in de nieuwste auto's rijden tegen ze...

Lees meer »

Nieuws

Het laatste nieuws

Voor het actuele nieuws volg ons op Social Media...

Lees meer »

Contact

 

Dallinga Mobiliteitsbedrijven
Rondeboslaan 11
9936 BJ Delfzijl
0596 - 630130 (autobedrijf)
0596 - 615210 (autoverhuur)
@-mail: info@dallinga.nl

 

 

U bevindt zich hier: Home » Vakgarage » Personenauto's

Fiat personenauto's

 

Als MultiMerk-dealer verkopen we ook alle Fiat modellen

Naast Fiat, Fiat Professional en Mercedes-Benz Merkspecialist is Dallinga ook nog Vakgarage voor Noord-Oost Groningen. Vakgarage Dallinga is als het ware een MultiMerk-dealer, met "Italiaans bloed" waar u terecht kunt voor alle merken personenauto's; vanaf 0 kilometer(!) op de teller tot aan een "ervaren" occasion. Dus naast Fiat en Alfa Romeo personenauto-modellen, kunt u net zo makkelijk en voordelig alle andere merken bij ons kopen en laten onderhouden!

 

Voor de merken Fiat en Alfa Romeo hebben we de meeste modellen beschikbaar als demonstratieauto, voor een proefrit of om alles eens van dichtbij te bekijken! De nieuwste aanwinst is een prachtige Alfa Romeo Giulietta 170pk TCT automaat in Limited Edition met sportonderstel. Deze ware rijsensatie staat gereed voor een proefrit. Daarnaast hebben we ook jonge Fiat occasions voor u beschikbaar en leveren we, zoals gezegd, alle andere merken.

 

Bel of mail snel voor een afspraak en ervaar de nieuwe Alfa Romeo Giulietta, of één van de andere modellen zelf!

 

Autobedrijf Dallinga; Professioneel Fiat MerkSpecialist

 

Kijk ook op www.fiatdelfzijl.nl voor meer info en akties van uw Merkspecialist!

 

 

Het merkenaanbod van Vakgarage Dallinga beperkt zich niet tot Fiat, Alfa Romeo en Mercedes. Ook andere merken zoals: Peugeot, Citro?n, Renault, Volvo, Toyota, Audi en FORD worden steeds meer door ons verkocht en geleverd. Of het nu gaat om koop of een leaseconstructie, een geregistreerde 0-kilometerauto of een (jonge) occasion, alles is mogelijk bij Vakgarage Dallinga. Inmiddels hebben we de specialisatie voor het merk Citro?n binnengehaald en daarbij doen we ook veel in Peugeot, Renault en Ford.

 

 

Vakgarage Dallinga levert alle modellen van Citro├źn

 

Hier vindt u regelmatig spectaculaire aanbiedingen van Citro?n!

 

Ook voor een Ford of een Opel bent u bij Vakgarage Dallinga aan het juiste adres. Zakelijke rijders vinden er een keur aan auto's met gunstige bijtelling en ook de aktiemodellen zijn bij ons altijd extra gunstig geprijsd. En dan maakt het niet uit of u de auto koopt of leaset. We hebben altijd wel een 0-kilometerauto of jonge occasion beschikbaar

 

 

Renault is ook een echt Vakgarage Dallinga merk

 Dallinga Verzekeringen voor ALLE MERKEN